YOGA-SÛTRA DE PATAÑJALI

YOGA-SÛTRA DE PATAÑJALI
Comentaris de Montserrat Serra Fort



El Yoga sûtra de Patañjali és un text mil•lenari on s'explica la filosofia del ioga, sobre la qual es fonamenten, en més o menys mesura, tots els tipus de ioga que s'ha popularitzat arreu del món.

Gràcies a la transmissió que sempre se n'ha fet de mestres a alumnes, aquest text ha arribat viu fins als nostres dies.
La Montserrat, seguint la tradició dels mestres Sri T. Krisnamacharya i T.K.V. Desikachar, i després de trenta anys de dedicar-se a l’ensenyament del ioga i d'un estudi sincer del text, ens ofereix aquesta traducció, que acompanyada dels seus comentaris, ens ajuden a entendre i a traslladar els conceptes d'aquest antic text, a la nostra societat actual.

Per tant, és un llibre essencial per tots aquells que creiem que el ioga és molt més que una simple gimnàstica suau.


PREU: 19€


















Montserrat Serra i Fort, va néixer a Barcelona l'any 1947. És llicenciada en Filosofia i Lletres i Diplomada en Ciències religioses.

A la dècada dels 70 va començar la pràctica de ioga. Va ser en un seminari quan va assistir a un taller sobre els Yoga Sûtra,que va quedar captivada per aquest text.

A partir d'aleshores va començar una formació de professora de ioga i aquest text l'ha anat acompanyant durant tota la vida. Ha sigut professora de ioga i formadora de professors reconeguda per l"Asociación espanyola de practicantes de yoga" i pel "Krishnamacharya Healig and Yoga Fundation", però sobretot se sent practicant.

Per tal de completar la formació va fer un post grau d'Acompanyament espiritual.

Ha fet diverses estades a la Índia per estudiar al Krishnamacharya Yoga Mandiram i amb T.K.V. Desikachar.

Actualment continua aprofundint en aquest text per tal de tractar de fer-lo entenedor i viu per la societat actual.